Werkwijze

Marquette Bouw regelt uw project van begin tot eind. We helpen u met het ontwerpen van een plan, geven advies over mogelijkheden en voeren uw gewenste bouwwerkzaamheden uit.

Kennismaken en wensen bespreken

We beginnen onze samenwerking graag met een persoonlijke kennismaking. Tijdens een eerste gesprek leren we u en uw wensen graag kennen. We inventariseren uw wensen en behoeftes en zetten voor u op een rijtje wat de mogelijkheden zijn. In overleg met onze architecten maken we vervolgens een ontwerp of een bouwplan, zodat u al uw wensen duidelijk op papier heeft.

Realisatie

Als alle bouwplannen en ontwerpen gereed en akkoord zijn, is het spannende moment daar: het begin van de bouw! Doordat wij al onze bouwexperts in eigen huis hebben, kunnen we alle werkzaamheden zelf uitvoeren. U heeft altijd één aanspreekpunt waar u terecht kunt en kunt dus ook altijd een kijkje komen nemen om de vorderingen te bekijken. Naast de bouwwerkzaamheden regelen wij ook alle andere zaken voor u, zoals vergunningen en juridische procedures. U hoeft zich nergens druk om te maken!

Evaluatie

Van begin tot eind begeleiden wij u bij het bouwen van uw woning of pand. We voeren graag tussengesprekken en houden van korte lijnen. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of aanpassingen in uw wensen. Natuurlijk evalueren we ook achteraf, we worden namelijk gelukkig van tevreden klanten!

Oplevering

Naast de tussentijdse evaluaties is het ook mogelijk om bij vooroplevering wensen uit te spreken. Zo worden al uw opmerkingen, wensen, behoeftes en aanpassingen gerealiseerd voor het afronden van uw bouwproject. Het laatste wat we willen, is dat er achteraf gebreken blijken. Wanneer u en uw woning er helemaal klaar voor zijn gaan we over tot officiële oplevering. Het moment dat u de sleutel van ons overhandigd krijgt, gefeliciteerd!

Wij zijn aangesloten bij Woningborg Bouwzekerheid. Deze vereniging zorgt ervoor dat uw woning altijd afgebouwd wordt binnen de afgesproken periode. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de datum van oplevering.

contact opnemen