Renovatie

Soms is verbouwen helemaal niet nodig en is renovatie een goede oplossing om een gebouw weer in perfecte staat te krijgen. Wilt u uw kozijnen vervangen, dak restaureren of uw muren renoveren? Marquette Bouw helpt u verder. Daarnaast verzorgen wij compleet onderhoud voor u, van schilderwerk tot stukadoorswerk. Door uw woning of pand goed te onderhouden, zorgt u voor een langere levensduur van uw pand. Dat is uiteindelijk het meest efficiënt én ook nog eens het goedkoopst.

Schilderwerken

Schilderwerk is een onderdeel van renovatie en onderhoud wat van groot belang is voor de inrichting en sfeer van een ruimte. Marquette Bouw levert vakmensen met verstand van kleur, kwaliteit, materialen en uitvoering. Onze schilders zorgen met veel aandacht voor een perfect eindresultaat. Of u nu hulp nodig heeft bij schilderwerk, behangwerk, sauswerk of kitwerken; onze schilders staan voor u klaar. Ook voor bijzonder schilderwerk zoals bacteriedodende verfsystemen, schimmelwerende verfsystemen, metaalbescherming of betonconservering kunt u onze vakmensen inschakelen.

Stukadoorswerken

Bent u op zoek naar een stukadoor? De stukadoors van Marquette Bouw zorgen voor een mooie afwerking van uw wanden en plafonds. Zij horen graag wat uw wensen zijn en gaan aandachtig te werk om dit te realiseren. Onze stukadoors regelen zijn gespecialiseerd in alle soorten stucwerken binnen, maar ook erg goed in stucwerk op buitengevels. Voor gedetailleerder werk zoals nieuwe lijstwerken en ornamenten of renovatie en reparatie van lijstwerken en ornamenten bent u bij ons aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en aandacht voor het vak zorgen voor gedegen kwaliteit en vakwerk.

Terug naar Projecten
offerte aanvragen