Diensten

Marquette Bouw is niet zomaar een bouwbedrijf. Wij leveren talloze diensten, ook als totaalpakket. Of het nu gaat om verbouw, nieuwbouw, schilderwerk of stukadoorswerk: wij regelen het voor u. Bekijk hieronder wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Ontwikkeling & realisatie

U kunt bij Marquette Bouw terecht voor alle fasen van uw bouwproject. Wij denken met u mee van het begin tot het eind. Zo helpen we u graag met het uitdenken van een totaalplan, waardoor we uw ideeën om kunnen zetten naar een ontwikkelingsplan en uiteindelijk uw project kunnen realiseren.

Verbouw

Ook voor verbouwprojecten bent u bij Marquette Bouw aan het juiste adres. Heeft u meer ruimte nodig of wilt u uw ruimtes efficiënter indelen? Wij kijken met u mee en zetten alle mogelijkheden voor u op een rijtje. We bieden zowel advies en voeren de werkzaamheden uit, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw gehele verbouwproject

Renovatie en onderhoud

Soms is verbouwen helemaal niet nodig en is renovatie een goede oplossing om een gebouw weer in perfecte staat te krijgen. Wilt u uw kozijnen vervangen, dak restaureren of uw muren renoveren? Marquette Bouw helpt u verder. Daarnaast verzorgen wij compleet onderhoud voor u, van schilderwerk tot stukadoorswerk. Door uw woning of pand goed te onderhouden, zorgt u voor een langere levensduur van uw pand. Dat is uiteindelijk het meest efficiënt én ook nog eens het goedkoopst.

Nieuwbouw

Marquette Bouw realiseert nieuwbouwprojecten van ontwerp tot realisatie. We bouwen vooral in omgeving Twente, waar we de omgeving goed kennen. We geven u advies en denken graag met u mee over uw nieuwbouwproject. Wilt u een nieuw (kantoor)pand of een nieuw huis laten bouwen? Wat uw wens ook is, wij helpen u van begin tot eind.

contact opnemen